ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ

ΑΘΗΝΑ 8-10-2020

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ενημερώνει τα μέλη του ότι την 14-11-2020, ημέρα Σάββατο και ώρα από 10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ., στα γραφεία του Συλλόγου στην Αθήνα (οδός Χαλκοκονδύλη, αρ. 25, στον πρώτο όροφο) θα λάβουν χώρα οι ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ του Συλλόγου.

Προσκαλούνται όσα μέλη επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για την εκλογή τους στο Δ.Σ., να αποστείλουν τη δήλωση υποψηφιότητας  (κάντε κλικ εδώ για να την κατεβάσετε) μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό στο email του Συλλόγου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μέχρι και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24-10-2020 και ώρα 17:00.

Επίσης, όσοι επιθυμούν να οριστούν μέλη της εφορευτικής επιτροπής, προσκαλούνται να αποστείλουν την δήλωσή του στο email του Συλλόγου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μέχρι και την ΔΕΥΤΕΡΑ 20-10-2020 και ώρα 17:00. Σε περίπτωση που οι δηλώσεις συμμετοχής στην εφορευτική επιτροπή είναι περισσότερες από τρεις (3), θα πραγματοποιηθεί κλήρωση στα γραφεία του Συλλόγου, την ΔΕΥΤΕΡΑ 20-10-2020 και ώρα 17:30 και το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί αυθημερόν στην ιστοσελίδα του Συλλόγου προς όλα τα μέλη.

Υπενθυμίζεται ότι:

Α. Υποψηφιότητα για την εκλογή στο Δ.Σ. του Συλλόγου και για την συμμετοχή στην εφορευτική επιτροπή δικαιούνται να θέσουν όλα τα ταμειακώς  μέλη (εξοφλημένη η συνδρομή και του έτους 2020)

Β. Δικαίωμα συμμετοχής στις ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ έχουν όλα τα ταμειακώς εντάξει μέλη (εξοφλημένη η συνδρομή και του έτους 2020)

Περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο διεξαγωγής των αρχαιρεσιών θα δοθούν μέχρι την Παρασκευή 16/10/2020

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ θα σταλούν σε όλα τα μέλη τα πεπραγμένα του Δ.Σ από την 6/7/2017 καθώς και ο οικονομικός απολογισμός της ίδιας περιόδου.


 ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ: 

   

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

 
 

Ο Πρόεδρος

Αθανάσιος Τσίγκος

   

Ο Γεν. Γραμματέας

Πάρις Κώνστας